Bästa sommarminnet – Fotografera och vinn!

Nu är det dags igen! Semester och härliga minnen och upplevelser att dela med sig av. Medlemmar som skickar in ett härligt som­marminne till Fördelarens fototävling har möj­lighet att vinna presentkort och fina priser.

För att kunna delta i tävlingen gäller att du är medlem i Volvo Car Verkstadsklubb.

Mejla ditt bidrag* samt ditt personnummer och gärna en kort bakgrundsbeskrivning kring bilden, till michael.blohm@volvocars.com. Bilden behöver ha en upplösning som håller för tryckeri , på minst 1 MB i filstorlek (Om du ex. tar en bild med mobilkameran ska du alltid skicka i ursprunglig storlek).

Senast den 1 september 2024 vill vi ha ditt bidrag.

Lycka till!

*Genom att delta i tävlingen ger du även klubben rätt att använda din bild i våra tryck­ta och digitala medier.