IF Metall och Volvo Car Verkstadsklubb har förhandlat fram bättre priser på försäkringar hos Folksam och Länsförsäkringar. Dessa gäller för dig som är medlem i Volvo Car Verkstadsklubb.

När du som medlem ringer dit så säger du bara att du är medlem i Volvo Car Verkstadsklubb så får du helt andra priser. Beroende på din livssituation så har du möjlighet att själv teckna försäkringar för att trygga dig själv och dina nära och kära.


Folksam

QR-kod för att boka rådgivning online.

Som medlem i Volvo Car Verkstadsklubb har du rätt till en timmes gratis försäkring och pensionsrådgivning.
Klicka här för att boka tid för rådgivning online!
Du behöver ha Mobilt BankID.
Träffa våra duktiga rådgivare på en tid och plats som passar dig via din mobil eller dator.


Länsförsäkringar

Försäkringsfolder från Länsförsäkringar

Som medlem i Volvo Car Verkstadsklubb har du rätt till en timmes gratis försäkring och pensionsrådgivning kontakta Länsförsäkringar på telefonnummer: 031-63 80 00 eller på mejladress:info@gbg.lansforsakringar.se


Volvo LO-klubbars Försäkringsförening

Du vet väl om att du som Volvoanställd IF Metallare kan teckna en försäkring genom Volvo Verkstadsklubb som för ger ersättning för läkarvård, läkemedel, tandvård och glasögon?

För att bli medlem i försäkringsföreningen eller för att läsa mer om hur det fungerar och vilka villkor som gäller, finns det information på deras hemsida.
På hemsida finns även information om Försäkringsföreningens stadgar, utbetalningsdatum (månadsvis), villkor, undantagsfallsbidrag, vad försäkringen inte ersätter, vad som gäller vid långtidssjukfrånvaro, karenstider med mera.
För mer information klicka här!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är vlokff.jpg