Årets första maj firas digitalt

Välfärden Först! är årets paroll i årets 1 maj firande, som i år kommer att sändas digitalt på IF Metalls webbplats.

På grund av den fortsatta pandemin firar IF Metall även i år första maj i digitala medier. Huvudparollen är Välfärden Först! Vårt budskap till brunhögern i riksdagen är ”Rör inte våra skyddsombud – de räddar liv!”

1 maj firandet sänds på IF Metalls webbplats och i ett flertal andra sociala medier.

IF Metall värnar skyddsombuden och
deras viktiga roll på arbetsmarknaden.

IF Metall kommer att sända live på hemsidan, med tal av partiordförande och statsminister Stefan Löfven, LO:s ordförande Susanna Gideonsson, samt vår förbundsordförande, Marie Nilsson, som givetvis också medverkar i sändningen.

Håll utkik efter mer information på vår hemsida ang websändningen och programmet för dagen, när det närmar sig.